Grill fest 19 juni

I forbindelse med besøk fra bergen amcar blir det grill kveld, grillinga starter kl 18.00 og utover. Besøksklubben blir ca.30 personar, sa då må me stille med så mangen som mulig. Så dei som har anledning til å stille kan ta kontakt med Sigbjørn på 48187838 eller svare her, slik at me har ca. hvor mangen som kommer pga. maten som skal kjøpes inn.

Dugnad

DUGNADS LISTE

Setter opp noen ting som hadde vert fint hvis me klarer å få gjort i løpet av sommer og høst.

- Kjøre stilas ut til husnes
- Sette opp hyller på Hems i hall
- Tømme nedre bod og sette tingene som er der i hyller på hems.
- Klargj. Til maling i hall nede
- Klippe kanter og plen
- Montere skilt
- Vaske og klargj. Til maling av bygg utv.
- Male gulv i hall nede
- Male bygning utv.

Plenen bør klippes hver 3 uke, hvis det er noen som har anledning så er det bare å sette seg opp på lista.

KLIPPE LISTE

Uke 22 :________________________

Uke 25 :________________________

Uke 28 :________________________

Uke 31 :________________________

Husk Cruising 2 Juni !!!

I fobindelse med cruisingen skal me prøve å få laget til ein dugnad. Det som skal gjeras er å rydde hall nede, montere skilt på veggen, klippe gress og klagjøre slik at det kan males utv. bygg og gulv i hall. Me begynner kl.17.30 og holder på utover. Hvis det kommer noen biler til cruisingen så tar me ein liten runde til Husnes og tilbake til klubbhuset.

Mvh. Kjetil

30.mai COOP Bygg Haugesund HACC Right On

Hei alle som har mulighet ta turen til Haugesund i morgon Sondag.
Helsing Samson, Chevy fan, ikkje ferdig ennå!

Mønstring 1.Mai 2010

Angåande 1.Mai mønstringa i år, så må eg få lov å skryte litt og sei at det var eit kjempeflott arrangement. Me har fått flott tilbakemeldig frå både deltakere, publikum og presse. Så derfor vil eg takke alle som var med på å gjennomføre og hjelpe til på vårmønstringa i dag. Tusen takk alle sammen. Og hjertelig tusen takk til publikum og kjøretøyeigare som trofast stiller opp kvart år.

Hilsen Formann i Amcar Kvinnherad

VÅRMØNSTRING - Bil / Motor Kvinnherad 1.mai 2010

Vårmønstring 2010

Vi ønsker alle bil og motorintereserte velkommen til vårmønstring på Torgplassen ( Husnes Storsenter ) lør. 1. mai. kl. 11.00 – 14.30.
Premiering av kjøretøy – Hoppetelt for barn – Kiosk
Mønstringen er åpen for alle typer kjøretøy. Inngang kr. 50,- pr. kjøretøy.

South East Swap Meet - Moss 27. februar 2010

LES MER MOSS AMCAR’s NETTSIDE

The Cars - Drive

“The Cars – Drive”:

Ny hems i mekkehallen

Frode m/fl. har gjort en kjempeinnsats i hallen i U.etg. ( mekkehallen ) Ny hems er bygget over halve hallen, og trapp har de og fått på plass.

Amcarhems 02

Amcarhems 01

Varetelling 3. januar kl. 09.00

Amcarklubben’s årlige varetelling. Fremmøte på lageret. Bruk inngang til varelageret (nordsiden) Vi gjør som i fjor og foregående år : stiller fulltallig opp og blir ferdig i løpet av formiddagen.

Julebord 2009

Ja da var årets julebord over for denna gangen. Me var 26 stk som møtte til nydeligt pynta lokale og Stein Bjarte sine velkomstdrinkar. Maten smakte som alltid fortreffeleg og alle var fornøyd og glad.. Etter mat var det Quiz. Den var i to deler, ein allmennkunnskap og ein bildel. Det blei no litt slit denne gangen men dei glade vinnarane vart Stein Bjarte og vennene. Dei bestod i Hildegunn,Helge Roald, Stein Bjarte, Thomas og Merete (Prestnes) Gratulerer så masse. Me slapp ikkje unna litt burning denne gangen heller så alt var som det skulle. Alle koste seg og i 3 tida var det nattmat for dei som var igjen. Dei fleste kom seg heim til 04.00 men det var no noken som heldt ut lengre. Alle var enig om at dette var tidenes julebordfest.

Grasrotandelen ( tippemidler )

Som kjent kan vi nå bidra til lag- og organisjonsarbeide via grasrotandelen . Amcar Kvinnherad kan støttes ved å bruke denne ordningen. Amcar Kvinnherad’s organisasjonsnummer er : 991 917 829

Klubbkveld på fredager utgår

Vi har forsøkt å arrangere klubbkvelder hver fredag over en periode. Det har vært lite besøk på klubbkveldene. Inntil videre vil derfor klubbkvelder utgå. Eventuelle nye klubbkvelder vil annonseres via epost, sms, nettside.

Klubbkveld hver fredag

Klubbkveld med dart

Vi starter nå opp med fast klubbkveld på klubbhuset. Hver fredag vil vi holde åpent for medlemmer med venner. Vi vil prøve å variere litt med aktiviteter på disse kveldene. Sist hadde vi Quiz, og førstkommende fredag lager vi til en enkel dart-konkurranse. Liker du å spille biljard, står bordet klart til det og. Vi åpner dørene kl. 20.00

"Ole's Garage" - Vinnere av oktober Quiz'en

02.10.2009

Etter litt pause er vi nå igang med Quiz runder på klubbhuset. Vi hadde en kjempekveld fredag, og vi storkoste oss med flott Quiz med en fin blanding av musikk, bilder og spørsmål på quizen.
Vi gleder oss allerede til neste quiz.

02.10.2009 — Noen gratulasjoner ble vinnerlaget til del :-)

Klubbkveld med Quiz

quiz

Vi inviterer medlemmer med følge
til klubbkveld på klubbhuset,
fredag 2. oktober kl. 20.00.

Cruisin 6. mai

Pontiac Chief Tain 1958

Amcarfolket klar til cruisin

Dodge Apspen – Oldsmobile Cutlass 4d HT 1970 — Sigbjørn Øvstebø og Kjetil Jekteberg gjør seg klar til cruisin.

Vaktoppdrag på Dønhaug - Rich Harper Blues Band

Briefing av vaktmannskapet

Lørdag 9. mai stillte Amcar klubben med 8 pers. til vakthold på konsert/ dans på Dønhaug låven i Uskedalen. Det ble en rolig kveld for vaktmannskapet, med heller lite folk, noe som mye sikkert skyldes det ufyselige været vi hadde den kvelden. Se flere bilder her Les mer om Rich Harper Blues Band her : richharper.com

Billettsalg — Christer Alexander Nilsen og Iris Hammerø har full kontroll i “billettbilen”

Vi gjør oss klar til å ta imot publikum — Trond Johansen, Christer Alexander Nilsen, Raymond Kaldestad og Rune Enæs

Rich Harper Blues Band — Rich Harper Blues Band på scenen på Dønhaug, lørdag 9. mai 2009

I ly for regnet — Raymond Kaldestad og Trond Johansen fikk slippe inn i “billettbilen” for å varme seg litt de og :-)

Mye bil og folk på på "Vårmønstring" for bil og motormiljøet i Kvinnherad

Mye folk og kjøretøy på vårmønstringen

Bil og motorintereserte fikk en flott dag på Solplassen på Husnes idag 3. mai. Godt over 75 biler fant veien til Solplassen, i tillegg til motorsykler og andre kjøretøyer. Husnes sentrum sydet av motorlyd, og folk storkoste seg i det flotte vårværet. Folk ruslet rundt i området og drøset med andre bil og motorintereserte. En jury med tre medlemmer fant fram til disse 3 kjørtøyene som ble premiert.

  • 1. Ronny Teigen- 73 Chevrolet Camaro (Husnes)
  • 2. John Christian Skagen- 59 Cadillac Eldorado (Askøy)
  • 3. Øystein Sjo- 1990 BMW M3 (Halsnøy)

I tillegg til bildene under, finner du flere bilder her på dette albumet: VÅRMØNSTRING 2009

Ronny Teigen får 1. premie

2-hjulinger på rekke og rad

Flotte motiv

Opel

BMW

“Rå maskinkraft”

Quizkveld 2 april 2009

DSC 0741

Var ikkje så mange som møtte, men vi klarte no stable fram noken lag. Og dei verdige vinnarane var CORVETTE BLÅRØYK TEAM som består av Bjørnar Eikeland, Stian Wang, Sigbjørn Øvstebø og Lars Magnar Kaldestad.

Dugnad 14 mars 2009

I går møtte 5 personer til dugnad i Am car klubben. Hovedmålet var å lage ein bom på bukken. Vi har slitt lenge med at uvedkommende bruker den og hiver masse boss rundt omkring. Dette vil me ha slutt på så no er bommen på plass. Forslaget er at medlemmer bruker den gratis og andre må ringe noken for å låne den og betale noken kroner. Me får vel ta ei avstemming på det. Mens Knut Ole sveiste så fiksa Steinar, Kjetil og Rune trappa og rydda litt skog. Me heldt vel på i 5 timar og været var bra med sol og blå himmel. Postvegen hadde og dugnad så me hadde felles pause med dei. Det vert nok fleire dugnader utover våren. Velkommen skal du være. : )

DSC 0645 — Knut Ole fikser bom

DSC 0648 — Steinar er fornøyd med trappa

DSC 0682 — Pause i vårsola : )

DSC 0667 — Kjetil og Rune

Amcar Kvinnherad kan få 5% av innsatsen din når du spiller hos Norsk Tipping!

Grasrotandelen

Over 1 million kroner kan føres tilbake til lag og organisasjoner i Kvinnherad, om alle som spiller på Norsk Tipping i Kvinnherad velger å registrere at de vil støtte et lokalt lag.
Amcar Kvinnherad er registrert i Brønnøysundregisteret, og oppfyller dermed kravet til å kunne delta i ordningen.
For deg som spiller og Amcar Kvinnherad er dette en vinn / vinn situasjon, da da disse pengene ellers blir værende i Norsk Tipping systemet.
Er du opptatt av å bevare bil og motorkulturen i Kvinnherad, er vi takknemlige for om du vil støtte klubben på denne måten.
Fra 1. mars må alle spillere være registrert. Det vil lette registreringen når du ha organisasjonsnummeret vårt som er : 991 917 829.
Du kan registrere deg på internett, på mobilen, hos spillkommisjonær. Ordningen har tilbakevirkende kraft til 1. januar i år.
For mer informasjon om denne ordningen kan du gå inn på Grasrotandelen.no

Årsmøte i Amcar klubben.

Fredag den 13.februar 2009 kl. 19.00, blir det årsmøte i klubbhuset på Ilagemyr. Foruten de vanlige årsmøtesakene, blir det i år tatt opp til behandling endring av vedtekter og orientering om ny kontrakt mellom ACCK og ACCN. Etter at årsmøtet er ferdig, fortsetter vi med en enkel klubbkveld. Er vi heldige greier vi kansje å få kåret noen Quiz-mestere i år og :-)